Cetățean irakian, condamnat și căutat la nivel național, depistat de polițiștii de imigrări

Un cetățean irakian, de 23 de ani, condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate, a fost depistat de polițiștii de imigrări pe raza sectorului 2 din București. Acesta se sustrăgea executării pedepsei, fiind dat în urmărire națională.

În seara zilei de ieri, 15 martie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au depistat, pe raza sectorului 2, un bărbat, de 23 de ani, din Irak, urmărit naţional.

Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Sectorului 2, București, au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile, de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate.

Cetățeanul străin se află legal în țara noastră, fiind posesorul unui permis de ședere.

Bărbatul a fost predat Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, pentru aplicarea măsurilor de punere în executare a mandatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.