Două familii din Brăila, printre care și un minor de 9 ani, au trăit momente cumplite în apropiere de Vaslui în această după amiază. Mașina condusă de un brăilean în vârstă de 67 de ani a ajuns într-un canal colector, aflat pe marginea drumului. 

Brăileanul care se afla la volanul autoturismului a încercat o depășire neregulamentară a unei coloane de mașini, iar la un moment dat s-a trezit cu o mașină în față, care intenționa să intre în curtea unui motelul. Șoferul brăilean a tras de volan pentru a evita impactul cu autoturismul care-i venea din sens opus și a ajuns în canalul colector de pe marginea drumului.

În mașină se aflau cinci persoane, printre care un copil de 9 ani. Ceilalți pasageri erau doi o familie în vârstă de 45 de ani fiecare și soția șoferului, în vârstă de 55 de ani.

Victimele au fost scoase de martori din masinã, până la sosirea echipajelor medicale. Soferul a rămas inert la volan. Acesta are probleme de sănătate, rudele sale au spus cã are o operație pe cord și imediat după accident i s-a făcut rău.

Toate victimele au fost preluate și transportate la spital, acestea sunt în afara pericolului. Politiștii au deschis dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentIncendiu de vegetație! Cetățenii s-au mobilizat și au ajutat pompierii la stingerea focului
Articolul următorInspector superior în cadrul AJFP Brăila acuzat de incompatibilitate de ANI