Ciolacu: Este posibil ca Mihai Tudose să se întoarcă în PSD

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, că este posibil ca Mihai Tudose să se întoarcă în rândurile social-democraţilor.

Întrebat, la Antena 3, dacă se întoarce Mihai Tudose în PSD, Ciolacu a spus:

Este posibil. Este posibil să se întoarcă. Trebuie avută o discuţie în interiorul organizaţiei de la Brăila şi ţinând cont că domnul Tudose e un europarlamentar din 36, nu e un parlamentar din 465, câţi sunt în Parlamentul României„.

Ciolacu a greșit însă numărul de europarlamentari pe care îi are România, care la acest moment sunt doar 32, urmând ca al 33 să revină PSD, dar după ieșirea Marii Britanii din UE.

Este binecunoscută relația de prietenie dintre Tudose și Cioacu, ultimul având susținerea lui Tudose și a unei părți din Pro România când a fost instalat în fruntea Camerei Deputaților. Rămâne de văzut care va fi și opinia celor din filiala Brăila a Pro România, care au demisionat din acest partid la sfârșitul săptămânii, în frunte cu deputatul Emilia Meiroșu și consilierul județean Marian Căpățână.

Ciolacu a menţionat că Adrian Ţuţuianu a anunţat că nu se întoarce în PSD, iar Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu, dacă doresc să revină, „sunt bine veniţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.