Cititoarele de carduri din autobuze sunt depășite! Căprariu consideră că investiția nu își are rostul

 

Lucian Căprariu a atras atenția asupra cititoarelor de carduri montate în mijloacele de transport în comun. Președintele Partidului Brăila Nouă consideră că în zilele noastre, când oricine are acces la un telefon mobil, plata se putea face și online, fără ca administrația locală să mai investească sume colosale în aparatura care, în opinia lui Căprariu, nu este necesară.

”În mod normal, într-un oraș normal, în secolul ăsta ar trebui să pot să iau bilet online, iar în București am putut să fac lucrul ăsta. Oameni buni, noi investim în niște lucruri pe care ar fi trebuit să le avem acum 20 de ani, care deja sunt depășite. Oamenii care nu au posibilitatea să-și cumpere online sunt puțini, sau sunt dintr-o categorie de vârstă la care oricum au gratuitate”, a declarat Căprariu.

Primarul municipiului Brăila a spus la ultima conferință de presă că are în vedere realizarea unui tip de parteneriat cu instituțiile bancare, astfel încât brăilenii să poată achita biletul cu un card bancar contactless.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.