Cod galben în Brăila din această seară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o atenţionare Cod galben de vântul puternic în 25 de judeţe, inclusiv în județul Brăila. Avertizarea meteo este valabilă de astăzi, începând cu ora 16 și până joi seara, la ora 20.

În Carpații Meridionali și local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h. În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local și temporar cu rafale de 55…65 km/h, iar în cursul zilei de joi (23 ianuarie), 70…80 km/h. Intensificări ale vântului se vor semnala și în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri și în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei și în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Judeţele vizate de noua atenţionare sunt: Brăila, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vaslui, Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău, Alba, Argeş, Vâlcea şi Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.