Conducători auto depistați la volan fără a deține permis de conducere

Sâmbătă, 13 octombrie, polițiștii brăileni au oprit în trafic doi conducători auto care s-au dovedit a nu deține permis de conducere. Probabil legile prea blânde cu astfel de infracțiuni, fac ca astfel de cazuri să se petreacă aproape în fiecare zi, și acestea sunt numai cazurile depistate de polițiști.

Sâmbătă, la ora 10:30, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe raza comunei Movila Miresii, pe un localnic, în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot sâmbătă, 13 octombrie, la ora 23:30, poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Ianca l-au oprit în trafic, pe raza satului Plopu, pe un localnic, în vârstă de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.