Consilierii au aprobat cofinanțarea lucrărilor de infrastructură în mai multe comune din județul Brăila

La finalul lunii trecute, consilieriii județeni s-au întâlnit în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a vota proiecte de cofinanțare, care vizează refacerea infrastructurii din județul Brăila

 

Primul proiect a vizat ”lucrări de întreținere a străilor comunale” din satul Lacu Sărat, valoarea totală a obiectivului de investiții fiind de 548.202,86 lei, TVA inclus. Contribuția Consiliului Județean Brăila, la acest proiect, este de 88.058,41 lei și va fi suportată din bugetul propriu al județului Brăila.
Primarul comunei Chiscani nu s-a sfiit să ceară bani pentru refacerea infrastructurii în satul Lacu Sărat, însă când vine vorba de stațiunea cu același nume, Costică Cojea consideră că nu are nevoie de ajutor.

Chiar dacă stațiunea Lacu Sărat arată groaznic iar lacul aproape că a secat, primarul comunei Chiscani și Consiliul Local Chiscani nu doresc să se asocieze cu Brăila pentru a face investiții în ce a mai rămas din stațiune.

Tot la finele lunii iunie, consilierii au aprobat cofinanțarea proiectului cu privire la asfaltarea drumului comunal DC 60km 0+000 – km 5+100, din comuna Mărașu. Valoarea totală a proiectului este de 4.976.752,07 lei, TVA inclus.

La acest proiect, contribuția Consiliului Județean este de 800.000 lei și va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.