Acasă Actual Strivit de tractor în timp ce se întorcea de pe terenul agricol...

Strivit de tractor în timp ce se întorcea de pe terenul agricol unde lucra

Azi-dimineaţă, în jurul orei 8.00, un bărbat de 52 de ani, din județul Vaslui, angajat al unei firme cu profil agricol din Galaţi, a fost găsit fără viaţă sub tractorul pe care lucra. Se pare că acesta s-a răsturnat cu tractorul azi noapte, în timp mergea spre locul de cazare. 

Un muncitor a unei societăți agricole din Galaţi şi-a găsit sfârşitul după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren situat în zona cartierului Cantemir, de pe Șoseaua Dig Brăila -Galaţi, pe un teren ce aparţine de comuna Vădeni. Azi-dimineaţă, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost observat de o altă persoană, care a sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Descarcerare de la ISU Dunărea Brăila. Trupul bărbatul a fost scos de sub cabina tractorului.

Din primele cercetări a reieşit că, în noaptea de duminică spre luni, tractorul se deplasa spre locul de cazare din zona terenului agricol pe care lucra, însă tractorul s-a răsturnat şi bărbatul a fost prins între vehicul şi digul de pe terenul agricol pe care îl traversa, ceea ce i-a adus sfârşitul.

Poliţiştii continuă cercetările, trupul neînsufleţit fiind transportat la IML Brăila pentru efectuarea necropsiei.

În caz s-a întocmit dosar penal pentru omor din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.