Consilierii municipali au aprobat astăzi acordarea unor ajutoare de urgență pentru trei persoane aflate în situații de necesitate din cauza unor incendii produse la locuințele lor în sezonul rece, dar și pentru o persoană aflată într-o situație deosebită de natură medicală. 

În ultima ședință din anul 2018, consilierii municipali au aprobat acordarea unui ajutor de urgență în cuantum de 10.000 lei, prin virament bancar, pentru Ana – Maria Ciutacu, eleva de 15 ani eleva în clasa IX-a la  Liceul de artă Hariclea Darclee, diagnosticată cu cancer. Banii sunt destinați pentru tratamente, analize, investigații medicale sau decontarea transportului către unitățile spitalicești. În termen de 6 luni mama fetei are obligația să facă dovada, prin înscrisuri, a utilizării sumelor privind cheltuielile cu tratamentul, analize și investigații medicale sau decontarea transportului către unitățile spitalicești.

Tot în ședința de astăzi s-a aprobat acordarea unui ajutor de urgență în cuantum de
5.000 lei, prin casieria Direcției de Asistență Socială Brăila, doamnei Marioara Lazăr, care se afla Intr-o situație de necesitate cauzată de incendiul din data de 29 noiembrie 2018.

De asemenea, tot la inițiativa doamnei viceprimar Doinița Ciocan, a fost aprobată acordarea unui ajutor de urgență în cuantum de 8.000 lei, prin virament bancar, doamnei Anghelușa Mihailov, care se află într-o situație de necesitate, cauzată de incendiul din data de 08 decembrie 2018.

Cele două persoane, ale căror locuințe au fost afectate de incendii, vor prezenta pe data de 01.02.2019, facturi emise în perioada 27.12.2018 – 31.01.2019 pentru achiziționarea de materiale de construcții privind reabilitarea imobilelor afectate de incendii.

Articolul precedentVindea ”Ashima” la colțul străzii! Jandarmii l-au dat pe mâna polițiștilor!
Articolul următorViorel Vasile și Cătălin Panțuru vor conduce Tribunalul, respectiv Judecătoria Brăila