CS Făurei a câștigat cu 4-2 la Viitorul Ianca și s-a calificat în turul III al Cupei României

CS Făurei s-a calificat în turul III al Cupei României faza națională după ce a învins cu 4-2 (2-0) pe Viitorul Ianca, chiar pe terenul acesteia. Cu Bănel Nicoliță în tribună, pe post de dirijor al echipei sale, CS Făurei a fost foarte pragmatică și a fructificat șansele pe care le-a avut, în timp ce echipa gazdă a făcut un meci foarte slab, sub așteptări. 

Începutul meciului a fost unul de joc mai mult la mijlocul terenului, între cele două careuri, fără ocazii de gol. În minutul 12 Dima a încercat un șut de la distanță, dar peste poarta oaspeților. Un minut mai târziu Percă a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri, dar pe centrul porții și Mitrea a reținut.

În minutul 26 Mocanu i-a pasat în dreapta lui Pușcașu, care a centrat în forță, la prima bară, de unde Stelică Nicoliță a trimis în poartă, la colțul scurt, 0-1.

În minutul 30 Roată a centrat de pe partea stângă la bara a doua, iar Stelică Nicoliță a reluat cu capul la colțul de unde a venit mingea, bară-gol. Astfel, după doar jumătate de oră de joc echipa fraților Nicoliță conducea cu 2-0, iar gazdele nu avusese nici o ocazie de gol.

În minutul 39 Dima a executat o lovitură liberă de pe dreapta, a centrat în cereu, Mucuță a trimis cu capul pe spate, Olenic a retrimis în centrul careului, dar Marius Preda a șutat în bara din stânga portarului Aurel Nicoliță.

În loc de 1-2 putea fi 0-3 în minutul 41, când la o centrare de pe stânga de la Roată, Pușcașu a trimis spre colțul lung de la 7 metri, dar Mitrea a scos de pe linia porții. Bănel Nicoliță și jucătorii săi au cerut gol, dar arbitrul a rămas ferm pe poziții. După cele două minute de prelungiri dictate de arbitrul de centru CS Făurei a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 0-2.

Nici în repriza a doua jocul celor de la Ianca nu s-a legat mai bine, iar cei de la Făurei au încercat să își conserve avantajul. Din minutul 64 Viitorul Ianca a rămas cu un om în minus. Cosmin Necoară a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În minutul 69 Marius Dima a executat o lovitură liberă de la 25 de metri perpendicular pe poartă, dar a șutat peste poartă. În minutul 72 Andrei Crăciun a intrat în careul oaspeților și a șutat spre poartă, dar mingea a fost deviată în corner. Marius Dima a executat lovitura de la colț, de pe partea dreaptă, iar Ionuț Matei a reluat din 7 metri în plasă, 1-2. Cu un om în minus, cei de la Ianca au prins curaj și în minutul 76 au reușit să egaleze. Colniceanu a primit o minge în partea dreaptă, a intrat în centru și i-a pasat în dreapta lui Andrei Crăciun. Acesta a centrat în fața porții și Colniceanu, venit din spate a trimis în plasă, 2-2.

Doar un minut a durat bucuria gazdelor. CS Făurei a pornit un contraatac pe cinci contra trei și mingea a ajuns la Andrei Pușcașu, care a șutat de la 14 metri, pe colțul scurt, readucând echipa din Făurei în avantaj. În minutul 81 Agache a luat o acțiune pe cont propriu pe partea stânga, a intrat în careu și a șutat pe colțul scurt, 2-4.

Echipa din Ianca a mai încercat să se apropie de poarta oaspeților, dar aceștia s-au apărat foarte bine și au menținut avantajul, pe care puteau să-l mrească în minutul 83, când Roată i-a pasat lui Pușcașu, dar șutul acestuia s-a dus peste poarta lui Mitrea. Nici în cele cinci minute de prelungiri arătate de arbitru echipa din Ianca nu a creat pericol la poarta lui Aurel Nicoliță și astfel CS Făurei s-a impus cu 4-2 (2-0) obținând calificarea în turul următor al Cupei României.

Au jucat echipele:

Viitorul Ianca: Mitrea – L. Coteț (min. 90+2 Cr. Pisică), Stănciulescu, G. Preda, Necoară – A. Colniceanu, M. Dima, V. Olenic, E. Ndigwe (min. 46 A. Crăciun) – Buzatu – Mucuță (min. 60 I. Matei).

CS Făurei: A. Nicoliță – M. Mocanu, S. Apostol, S. Agache, Drezaliu – G. Niță (min. 85 V. Cîrnu), G. Dragomir, D. Percă, F. Roată – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

Următoarea etapă a fazei naționale a Cupei României este programată pe 28 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.