Cununie civilă întreruptă de polițiști

Vineri, 21.05.2021, în jurul orei 19.30, polițiștii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un restaurant de pe raza municipiului Brăila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Brăila a organizat petrecerea cununiei sale civile, la care participau aproximativ 20 de persoane. În această situație au fost luate măsuri  de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind intreruptă.

În acest context administratorul restaurantului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

”Informăm cetățenii că în continuare se află in vigoare interdicția de organizare a evenimentelor private asfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru protejarea catățenilor și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2” transmit polițiștii brăileni.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.