Cuza Sport se luptă să ajungă pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal

 

Meciul nu se mai joacă pe teren, la coș, ci în sala de ședințe a Consiliului Local Brăila. Cuza Sport încearcă să marcheze golul final, cel care va decide dacă echipa de baschet a Brăilei va mai juca sau nu în Liga Națională.

Președintele clubului, Mircea Totolici, încearcă să-i sensibilizeze pe consilieri pentru a accepta introducerea pe ordinea de zi a unui proiect care să salveze echipa. Mai departe, soarta baschetului brăilean rămâne în votul consilierilor.

 

 

Ne dorim din partea autorităților locale, a Primăriei, a domnului primar, ne dorim un sprijin concret și până la urmă, să-și respecte promisiunile pe care le-au făcut. Nu cer nimic în plus”, a declarat președintele clubului Cuza Sport.

Cu toate că le-a promis o suplimentare a bugetului, primarul municipiului Brăila nu a introdus această rectificare pe ordinea de zi a CLM din luna octombrie.

Reamintim faptul că echipa de baschet a renunțat la toate contractele cu jucători străini, iar în prezent, pe teren, sunt doar baschetbaliști din Brăila.

Dacă proiectul nu va intra pe ordinea de zi, echipa din Liga Națională va continua până în luna ianuarie, iar din ianuarie va fi retrasă din competiție și vom continua doar pe palierul de sub 16 ani și sub 13 ani, la nivelul echipelor de performanță, înscrise în campionat”, a declarat Mircea Totolici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.