Dacă o vedeți sunați la 112

Marți, 29 octombrie a.c., la ora 12.00, o brăileancă de 69 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia a fiicei sale Constantin Mirela Loredana, în vârstă de 38 ani. Femeia a plecat de la domiciliul din Brăila în ziua de 24 octombrie a.c. şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceasta a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri și obișnuiește să doarmă la domiciliul unor prieteni din municipiul Brăila.

Semnalmentele femeii date dispărută: înălţime 166 de cm, greutatea de 99 de kg, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui. Ca semn particular prezintă o cicatrice de la o operație de cezariană.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: sacou negru, pantaloni lungi negri, bluză portocalie, pantofi negri.

”Pentru Constantin Mirela Loredana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional și internațional.Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a precizat inspector de poliție Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Articolul precedentSUPAGL, cu plățile la zi către Brai-cata!
Articolul următorPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online