Dacia Unirea a reușit să înscrie în Liga a 2-a după două luni și jumătate

Dacia Unirea Brăila a pierdut meciul din etapa a 13-a a Ligii a 2-a, dar a reușit să întrerupă seria de meciuri fără gol marcat. Elevii lui Florentin Petre au fost învinși la Pantelimon de Metaloglobus București, scor 2-1 (0-0), dar replica dată bucureștenilor care i-a avut printre titulari pe frații Herea, a fost una foarte bună, cu momente în care brăilenii au și dominat jocul.

Prima repriză a avut mai multe ocazii de gol ale gazdelor, dar scorul de pe tabelă a rămas neschimbat. În minutul 11 Claudiu Herea a șutat de la 14 metri puțin pe lângă poarta lui Andrei. În minutul 16 Caramalău a șutat de la aproximativ 40 de metri, mingea  a prins pământul în fața lui Andrei, care a respins în față, mingea a ajuns la Claudiu Herea, care, deși singur cu poarta goală, a tras peste. Gazdele au mai avut trei oportunități de a deschide scorul, dar Pandele a șutat puțin pe lângă poartă, apoi Ovidiu Herea a trimis din careu în plasa laterală și tot Ovidiu Herea, în minutul 38 a executat o lovitură liberă, dar Cristian Andrei a reținut fără probleme. În ultimele minute ale primei reprize Brăila a mai echilibrat jocul și la pauză s-a intrat la scorul de 0-0.

După pauză, în primele 5 minute Dacia Unirea a început mai bine, având o posesie mai bună, dar prima ocazie a aparținut gazdelor, prin nou intratul Enache, care a șutat de la 20 de metri, la semiînălțime, dar mingea a fost respinsă de portar în corner.

În minutul 61 Metaloglobus a deschis scorul. În urma unei lovituri de colț de pe dreapta, Caramalău a șutat din 7 metri, Andrei a respins în față, iar Lucian Cazan, pe fază, dintre mai mulți jucători, a reluat pe jos, printre portar și bară, 1-0.

În minutul 72 Pandele a trimis o pasă în diagonală de pe dreapta, Andrei a ieșit din poartă și a respins, însă direct la Alexandru Enache, care a înscris cu capul din fața careului de 16 metri, 2-0.

Un minut mai târziu dacia Unirea a reușit să reducă din handicap. Ciobanu a trimis o pasă pe culoar pentru Cocîrlă, care a preluat și a șutat la colțul lung, 2-1. Ultimul gol marcat de Dacia Unirea în Liga a 2-a era la meciul de pe teren propriu cu Astra, din 21 august.

Dacia Unirea Brăila: Cr. Andrei – Pătlăgică, Paliu, D. Ciobanu, Mih. Șandru – Cocîrlă, G. Apostol, Raph. Stănescu, Robu (min. 69 Priboi) – Gab. Răducan (min. 85 Voinescu), P. Petre. Antrenor. Florentin Petre.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.