Dacia Unirea Brăila a jucat sâmbătă dimineață ultimul meci amical înaintea reluării campionatului Ligii a 2-a. Fără transferuri de de valoare și cu mulți copii de la echipele de juniori A și B, Florentin Petre va avea o misiune imposibilă în ultimele 17 meciuri din campionatul Ligii a 2-a. În amicalele din această iarnă echipa lui Florentin Petre nu a câștigat nici o partidă.  

Dacia Unirea Brăila a jucat astăzi dimineață la Plopu, cu liderul Ligii a 4-a brăilene, Viitorul Ianca. Echipa pregătită de Cosmin Necoară a câștigat cu 3-1 (2-0), după un meci în care echipa de Liga a 4-a a demonstrat că experiența contează mai mult decât tinerețea și dorința de afirmare.

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 17. Ionuț Matei a centrat de pe partea stângă, iar Marius Coman, nemarcat, a reluat cu capul din șase metri, pe colțul scurt, 1-0 pentru Viitorul Ianca. În minutul 45 Olenic i-a pasat în adâncime lui Marius Dima, care a rămas singur cu portarul, l-a fentat și a înscris în poarta goală cu stângul, 2-0.

Viitorul Ianca a marcat pentru 4-0 în minutul 70. Necoară a combinat pe partea stângă cu Cireașă, acesta a centrat în fața porții de unde Marius Coman a reluat, din 4 metri, 3-0. În minutul 85 Dacia Unirea a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri. Alexandru Sahru a executat direct pe poartă, sub transversală, 3-1.

Echipa din Ianca a mai avut câteva ocazii de a marca. În prima repriză, Necoară a centrat de pe stânga, iar Coman a reluat cu capul din 6 metri, însă portarul Austin Rogers a reținut. În repriza secundă Andrei Crăciun a șutat de la 20 de metri, la rădăcina barei, dar mingea a lovit bara și a ieșit în aut de poartă.

De partea cealaltă Dacia Unirea nu prea a avut ocazii de a marca, doar în câteva faze în care au recuperat câteva mingii la mijlocul terenului și au avut câteva contraatacuri, care nu au avut finalitate.

Dacia Unirea Brăila: Austin Rogers – Alexandru Sahru, Marius Moroianu, Andrei Pleșa, Leonard Coteț – Dragoș Cheleș, Alexandru Izmană, Daniel Mihalcea, Costin Ciucureanu – Răzvan Băcanu, Alexandru Duțu. În repriza a doua au mai intrat: portarul Iulian Molodoveanu și jucătorii de câmp Emanuel Ion, Robert Mardale, Silviu Sloată, Cătălin Dorașcu, Andrei Gurău. Antrenorul Florentin Petre nu a putut conta în acest amical pe Mihai Mușea, Jean Prunescu, Gabriel Niță,  Vali Robu și Băluță, toți accidentați.

Viitorul Ianca: Denis Jalbă (min. 70 Marius Șerbu) – Alex Colniceanu (min. 20 Cristinel Pisică), Vali Ioniță, Cătălin Stănciulescu, Cosmin Necoară – Daniel Cazan, Victor Olenic (min. 46 Andrei Popescu), Marius Dima (min. 70 Georgian Vrânceanu), Emmanuel Ndigwe (min. 46 Alexandru Cireașă) – Ionuț Matei (min. 46 Andrei Crăciun), Marius Coman. Antrenor: Cosmin Necoară.

Dacia Unirea Brăila va juca sâmbăta viitoare în etapa a 22-a din Liga a 2-a, în deplasare la UTA Arad, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11.00.

Articolul precedentLa volan de Valentine’s day sub influența alcoolului
Articolul următorUn brăilean a dejucat metoda Accidentul