Dacia Unirea Brăila învinsă cu 4-0 de liderul Ligii a 4-a gălățene

Dacia Unirea Brăila a disputat miercuri după amiază al doilea amical al iernii. Adversara echipei lui Florentin Petre a fost CSU Dunărea de Jos Galați, liderul Ligii a 4-a gălățene. 

Gălățenii, care anul trecut au pierdut promovarea în Liga a 3-a după un baraj cu CS Făurei, se pregătesc serios în acest sezon pentru a nu mai rata promovarea. Jucătorii antrenați de profesorul Cătălin Savu a făcut un meci excelent în fața echipei pregătite de Florentin Petre și s-au impus cu scorul 4-0 (3-0). Gourile au fost marcate de: Adrian Grigoraș a marcat o dublă, Daniel Morogan și Iulian Mohorîță.

Brăila a avut câteva ocazii de a marca, dar ori nu au găsit cadrul porții, ori fostul portar al Daciei Unirea, Bogdan Olaru a avut intervenții foarte bune în fața jucătorilor lui Florentin Petre. De partea cealaltă gălățenii au mat=rcat aproape la fiecare ocazie avută.

Florentin Petre a început meciul cu formula: Ionuț Moldoveanu – Leonard Coteț, Robert Mardale, Jean Prunescu, Mihai Mușea – Alexandru Sahru, Andrei Pleșa, Alexandru Izmană, Costin Ciucureanu – Silviu Robu, Giani Niță. După pauză au intrat : Marius Moroianu, Marius Dulă, Ștefan Țapu, Răzvan Băcanu, Alexandru Bornescu și Daniel Dorașcu.

Profesorul Cătălin Savu a rulat întreg lotul avut la dispoziție la CSU Dunărea de Jos Galați, iar echipa de start a fost: Olaru – Stancu, Morogan, Lovin, Hilohi, Țuiu, Ignat, Chiciuc, Blănaru, Grigoraș, Pavel.

Alexandru Izmană este un mijlocaș central venit în probe la Dacia Unirea Brăila. În sezonul trecut a jucat în Liga a 2-a la Știința Miroslava, pentru care a bifat 28 de meciuri și a marcat două goluri. Născut pe 11 iunie 1996 în actualul sezon a jucat în Liga a 3-a la CSM Școlar Reșița, ocupanta locului 7 în seria a IV-a. Silviu Robu, Giani Niță, Robert Mardale, Marius Dulă, Ștefan Țapu, Răzvan Băcanu, Alexandru Bornescu și Daniel Dorașcu sunt juniori din propria pepinieră.

Sâmbătă, 9 februarie, tot la Galați, Dacia Unirea Brăila va întâlni pe Sporting Liești, echipă clasată la sfârșitul turului seriei I din Liga a 3-a pe locul 5.

Articolul precedentUpdate: Video: Incendiu într-o hală a unui service auto din Brăila
Articolul următorCercetată penal pentru expunerea la vânzare a unor bunuri contrafăcute