Update: În urma incendiului produs într-o hală a unui service auto au ars circa 300 metri pătrați de acoperiș și 20 de anvelope. Au mai ars cantități de ulei de motor, vopsea, scule și utilaje pentru reparații auto, un motor auto, aparatură electronică și calculatoare, centrala termică, dar și 8 autoturisme aflate în service, 7 dintre ele aflate în hală și una în afara atelierului. În atelier erau și trei tuburi de coregon folosite la sudură, dar care, din declarațiile proprietarului nu erau pline în momentul producerii incendiului.

Incendiul s-a extins și la un atelier de electronică industrială unde au ars circa 130 metri pătrați de acoperiș, 3 laptop-uri, 5 imprimante, aparatură electrocasnică, documente, scule și aparatură electronică. 

Cauza probabilă a incendiului a fost tăierea sau lipirea unor bucăți de metal folosind aparatura de sudură fără respectarea normelor PSI, iar incendiul a fost observat târziu. 

Au fost protejate bunurile și clădirile în care se aflau alte depozite, din vecinătatea locului unde s-a produs incendiul.

Știrea inițială:

Astăzi, în jurul orei 12.20, un incendiu a izbucnit în incinta unei societăți comerciale de pe Șos. Râmnicu Sărat din municipiul Brăila.

Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea Brăila, col. Ștefan Stoian, este vorba despre o hală în care funcționa service-ul auto, iar focul s-ar putea extinde și la o societate comercială învecinată.

Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și cu o autoscară. Nu s-au înregistrat victime.

În hală erau depozitate anvelope și bidoane cu vopsea, aceasta fiind explicația pentru fumul dens.

Fumul declanșat s-a ridicat și se putea observa că este un incendiu inclusiv de pe Calea Călărașilor, la peste 1,5 km distanță.

La ora 14.40 incendiul a fost lichidat.

Articolul precedentÎncă 30 de zile de arest preventiv pentru atacatorul de la Mall Brăila
Articolul următorDacia Unirea Brăila învinsă cu 4-0 de liderul Ligii a 4-a gălățene