Dacia Unirea Brăila învinsă și de Înainte Modelu
Dacia Unirea Brăila învinsă și de Înainte Modelu

Dacia Unirea Brăila a continuat seria neagră din Liga a 3-a și a bifat al cincilea eșec în acest sezon. Jucătorii pregătiți de Florentin Petre au suferit și de această dată la mijlocul terenului, distanța dintre linii fiind foarte mare. Înainte Modelu a câștigat meciul jucat pe stadionul din Însurăței și adâncește criza la Dacia Unirea Brăila.

Echipa lui Florentin Petre a intrat pe teren foarte timorată și fără prea multă ambiție. Oaspeții au avut o primă mare ocazie de gol în minutul 5, când Daniel Gheorghe a reluat din 8 metri și tudor a prins pe linia porții. Înainte Modelu a deschis scorul în minutul 15 prin Florin Bratu, care a pătruns în careu printre fundașii gazdelor și a trimis în poartă din 6 metri lateral dreapta.

Colac peste pupăză din minutul 23 au rămas și în 10 oameni, vârful Essombe fiind eliminat pentru o ripostă la un adversar care l-ar fi scuipat. Peste 3 minute brăilenii au avut o lovitură liberă de la circa 25 de metri, dar șutul lui Daniel Mihalcea a expediat mingea puțin pe lângă bara din dreapta porții apărate de Voicu.

În minutul 31 Brăila s-a mai apropiat o dată periculos de poarta lui Voicu, după o centrare a lui Robu de pe dreapta, reluată slab spre poartă de Cosentino, fără probleme pentru Voicu.

În repriza a doua după un contraatac blocat la 14 metri a lui Cristea, oaspeții au mai marcat de două ori, în minutele 51 și 57. Libotte a pasat greșit în picioarele lui Florin Florea, acesta a pătruns spre poarta lui Tudor, a intrat în careu, i-a dat mingea printre picioare lui Moroianu și a șutat din 14 metri peste portarul brăilenilor ieșit în întâmpinare. Peste 6 minute jucătorii brăileni au pierdut o minge în atac și oaspeții au declanșat un contraatac prin Marin, care i-a pasat în careu lui Daniel Gheorghe, care a lobat mingea peste Tudor și a marcat pentru 0-3.

Pe final de meci oaspeții s-au relaxat și au încercat să conserve rezultatul, mai ales după minutul 66 când au rămas și ei în 10 oameni după eliminarea lui Georgescu.

În minutul 84, după un corner de pe stțnga, Cosentino a centrat în fața porții, iar Alexandru Duțu s-a înălțat și a trimis cu capul în plasă, 1-3.

Golul marcat le-a dat încredere băieților lui Florentin Petre și în minutul 87 Brice Goupy a marcat pentru 2-3, după o lovitură liberă de pe partea stângă. Cosentino a executat lovitura liberă și i-a pasat la 17 metru lui Goupy care a șutat prin ”pădurea” de picioare, la colțul scurt, 2-3.

În ultimele minute tinerii jucători ai Daciei Unirea au prins ceva mai mult curaj, dar nu au avut atât de multă experiență să profite de degringolada din echipa oaspete care își vedea amenințate cele trei puncte de care era atât de sigură că le va obține până în minutul 84.

Dacia Unirea Brăila a jucat în următoarea formulă:

Tudor – Libotte, Moroianu, Oumar (min. 70 Munteanu), Cosentino – V. Robu, Goupy, Mihalcea, Băcanu (min. 44 Sava) – R. Cristea (min. 63 Al. Duțu), Essombe.

Dacia Unirea Brăila a rămas cu doar 3 puncte după 6 etape în Liga a 3-a, iar în etapa următoare se va deplasa la CS Popești Leordeni, unde va fi mult mai greu să obțină puncte.

 

Articolul precedentSimona Drăghincescu: ”Am certitudinea că articolele din presă, în care se spune că Brăila este pe locul doi la șpagă, sunt comandate!”
Articolul următorDepistat la volan deși avea permisul suspendat