În aceste zile, echipa de seniori a Dacia Unirea Brăila efectuează un stagiu de cantonament în stațiunea Sărata Monteoru, acțiune cuprinsă în cadrul programului sportiv ”Dacia Unirea Brăila – Fotbal și Comunitate”, un proiect finanțat de Consiliul Județean Brăila în baza Regulamentului aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Brăila nr. 82/2022.

”Vom pune accentul pe pregătirea fizică, dat fiind faptul că mulți dintre jucători vin de la juniori și trebuie obișnuiți cu nivelul de pregătire și angajament specific unei echipe de seniori. În acest sens efectuăm zilnic câte două antrenamente. Nu vom neglija nici partea tehnico-tactică și avem în discuție disputarea a 1-2 meciuri amicale și avem deja mai multe solicitări în acest sens de la câteva cluburi, pentru că e important să vedem pe viu închegarea relațiilor de joc și, eventual, corectarea greșelilor, dacă vor fi. Sperăm să încheiem cu bine cantonamentul, să nu avem probleme medicale și să ne atingem obiectivele propuse. Nu e ușor, dar important este să avem răbdare cu acești copii, pentru că au potențial. Mă bucură că băieții răspund foarte bine la antrenamente și sunt mulțumit de modul în care se implică”, a explicat antrenorul Marian Samuilă.

”Condițiile de pregătire, de cazare și masă sunt foarte bune și mulțumim pe această cale Consiliului Județean Brăila și domnului Președinte Francisk Chiriac, care, prin susținerea și finanțarea clubului nostru, dau o șansă de afirmare tinerilor fotbaliști brăileni și ne dovedesc că au încredere în proiectul nostru sportiv”, a ținut să precizeze Gabriel Mărgineanu – președintele executiv al Daciei Unirea Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentRupt de beat, un bărbat din Lacu Sărat a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate
Articolul următorColonelul Sorin Călin a preluat atribuțiile funcției de comandant al Garnizoanei Brăila