Dacia Unirea, între birocrație și insolvență! Lipsa banilor se resimte și în teren!

 

Marian Oprea, membru fondator al Asociaței Suporterilor Dacia Unirea Brăila, a atras atenția asupra faptului că ne aflăm în perioada în care se conturează bugetul pentru anul viitor, iar sportul trebuie să fie susținut în continuare de administrația locală.

”Este perioada în care se creionează bugetele pentru anul viitor. Eu tare curios sunt, să văd ce se prevede în bugetul Primăriei și al Consiliului Județean, pentru activitatea sportivă(…) Noi nu cerșim bani! Sportul, ca orice altă activitate, este de interes public local. Sportul produce, nu doar cheltuie”, a declarat Marian Oprea, făcând precizarea că la club sunt 9 echipe, cu peste 200 de jucători, care trebuie susținute.

La conferință au participat antrenorul și căpitanul echipei de fotbal. Aceștia au făcut din nou apel către iubitorii fotbalului în vederea sprijinirii, din punct de vedere financiar, echipei Dacia Unirea.

”Să fim corecți, fără bani nu poți face nimic. Nu ai cum, oamenii ăștia(n.r. membrii asociației ASDUB) fac sacrificii, săracii vin și ne dau câte o masă, din când în când(…) Măi oameni buni, hai să facem ceva pentru orașul ăsta, că de asta am venit aici(…) Am venit să fac ceva, vreu să fiu ajutat!”, a declarat antrenorul echipei Florentin Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.