Dacia Unirea nu a primit toți banii alocați de CLM! Primarul ne spune care sunt motivele

 

Primarul susține că sunt mai multe motive pentru care Dacia Unirea nu a beneficiat de toți banii alocați prin Hotărâre de Consiliu Local.

Unul dintre acestea constă în faptul că Dacia Unirea nu a reușit să facă dovada chelturii a 10% din fondurile pe care clubul trebuia să le obțină din surse proprii. Contactat telefonic, primarul Marian Dragomir a declarat că Dacia Unirea a făcut o cerere pentru a renunța la o sumă importantă de bani.

”Noi nu mai putem să dăm bani la Dacia Unirea momentan, pentru că ei au situația cu insolvența, iar ei au primit bani pe anul în curs de la Primăria Municipiului Brăila. Au primit mai puțini bani dacât suma aprobată în consiliu, pentru că au făcut o solicitare de renunțare la o sumă de bani. Pentru aproximativ 31.000 de lei nu au adus documente justificative în termen. Mai mult, nu au făcut nici dovada utilizării celor 10% din fonduri proprii. Pentru că 90% dă Primăria Municipiului Brăila și 10% trebuie să fie din fonduri proprii, atrase de ei. Nici la aceștia nu au făcut dovada justificării. Documentele le-au adus cu mult peste termenul prevăzut în Regulamentul votat de Consiliul Local. Ei au primit o solicitare de la primărie prin care se menționa faptul că nu au depus documentele justificative ale banilor pe care i-au primit de la Consiliul Local, ceea ce este foarte grav”, a declarat, pentru realitateadebrăila.net, primarul Marian Dragomir.

Mai mult, din declarațiile primarului, se pare că Dacia Unirea nu a făcut nici dovada cheltuirii fondurilor alocate de CLM, mai exact pentru suma de 31.000, documente care au fost prezentate ulterior, după expirarea termenului limită de depunere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.