Dănăilă, despre ultima declarație a primarului: ”Pe vremurile bunicilor pe care îi invocă, Brăila avea farmec și strălucire”

 

Ultimele postări pe rețelele de socializare, ale primarului Marian Dragomir, nu au trecut neobservate de către liderii opoziției.

Edilul și-a manifestat nemulțumirea față de isteria pe care a produs-o în spațiul virtual un anunț care informa restricționarea apei potabile pentru 48 de ore. Dragomir consideră că opoziția a pus monopol pe sistarea apei în Brăila și a profitat la maxim de eveniment creând o isterie în mediul online.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar liderul PNL a ținut să atragă atenția asupra faptului că ” brăilenii nu mai au încredere in autoritățile locale care, în situații de criză, transmit mesaje într-un mod haotic”.

Glumița cu parfum de stand-up, a primarului Marian Dragomir, legată de cum topeau bunicii noștri zăpada pentru a avea apa, o găsesc ieftină, la fel ca mai toate miștourile pe care le face pe Facebook, la adresa brăilenilor. În loc sa îi ironizeze pe cei care și-au făcut rezerve, de teamă că vor rămâne două zile fără apă, mai bine s-ar uita mai atent în propria curte, la CUP Dunărea. I-ar trece repede cheful de glumițe deplasate. Asta dacă ar înțelege că PSD-istii care conduc CUP Dunărea sunt incompetenți și iresponsabili și își bat joc de un serviciu public de primă importanță.

Poate că ar fi momentul ca domnul primar să priceapă din ceea ce s-a petrecut și faptul că brăilenii nu mai au încredere in autoritățile locale care, în situații de criză, transmit mesaje într-un mod haotic. Și, dacă tot ne povestește domnul Dragomir de vremurile de odinioară, poate ar trebui să știe că, pe vremurile bunicilor pe care îi invocă, Brăila avea farmec și strălucire, pentru că avea primari responsabili, cărora nu le ardea de miștouri ieftine despre brăileni. Atunci, era un oraș deschis și cosmopolit, peste care s-a așternut praful!”, a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.