Dealer, aflat în arest la domiciliu, prins în taxi, cu cuțitul în sacoșă!

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Brăila, a fost depistat de polițiștii brăileni că a încălcat măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 1 septembrie, polițiștii brăileni au efectuat un control la domiciliul unui brăilean, în vârstă de 28 de ani, față de care Tribunalul Prahova a dispus, la data de 28.08.2018, măsura arestului la domiciliu.

În fapt, în perioada iunie 2016 – 2018, acesta a procurat si comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizare, către dealeri și consumatori, pe raza județelor Prahova, Galați și Brăila.

Cu această ocazie s-a constatat faptul că tânărul nu se afla acasă. S-a procedat la contactarea sa telefonică, în mod repetat, până când acesta a răspuns. A precizat faptul că se simte rău şi a părăsit domiciliul pentru a cumpăra pastile de la o farmacie, refuzând să spună unde anume se află.

În urma căutărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe tânăr într-un taxi, pe strada Plevna, în timp ce revenea către domiciliu și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La controlul efectuat în autoturism, în dreptul scaunului dreapta față, ocupat anterior de către acesta, pe podea, a fost identificat un cuțit într-o sacoșă, care i-ar fi aparținut.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că brăileanul a indus în eroare organele de poliţie cu privire la motivul pentru care a părăsit locuința.

După finalizarea cercetărilor, a fost transportat în vederea reintroducerii în domiciliu, urmând ca astăzi, polițiștii să sesizeze instanța de judecată cu privire la evenimentul produs și să solicite înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.