Ședințele de Consiliu Județean au degenerat astăzi când, sub privirea șefului Inspectoratului Județean de Poliție, consilierii au început să vorbească despre aranjarea unor concursuri la care au fost implicați chiar unii dintre cei prezenți în sală.

De foarte multe ori, dacă se întâmplă ceva, pe Facebook, în fel și fel de postări, am observat că cei de la jandarmerie, doar pentru o simplă insultă au dat amendă de 10 milioane, tot așa, organele abilitate pot să se autosesizeze, să vină și să vadă ce se întâmplă, iar documentele nu sunt la Nechita, documentele sunt în cadrul instituțiilor pe care dumneavoastră le conduceți”, a atras atenția liberalul Ovidiu Nechita.

 

 

Președintele Consiliului Județean i-a solicitat șefului IPJ Brăila, Adrian Glugă, care era prezent în sală să se autosesizeze cu privire la demararea unei anchete în ceea ce privește concursurile organizate de Consiliul Județean și direcțiile din subordinea acestuia.

Dacă luați și alte guvernări veți vedea că modul acesta, de a câștiga concursuri, este identic, la toate guvernele(…)”, a declarat consilierul județean Cătălin Iordache(PND), moment de la care discuția a degenerat, ajungând chiar la un autodenunț din partea consilierului PND, care a susținut public faptul că ”a ajutat” la numirea lui Marian Sîrbu(PNL), pe un post de director.

Eu în PSD, spre deosebire de tine nu am fost niciodată. Eu, cu PSD, spre deosebire de tine, nu am făcut afaceri niciodată și eu, spre deosebire de tine, nu am făcut afaceri cu statul, niciodată. Pe mine nu m-a pus partidul printr-un concurs aranjat, cum l-ai câștigat și tu pe ăla. Cine te-a pus mă pe listă? Nu eu, cu Cibu? Ce tot veniți toți acum și spuneți că ați făcut nu știu ce? Ați uitat toți cum ați ajuns directori și acum spuneți că ajung alții, la fel? Așa cum ați fost voi directori, așa ajung și ăștia directori. Asta vă deranjează? Păi sunt ăștia la putere, o să-i dați jos, o să vină miniștri voștri și atunci să vedem ce concursuri faceți voi. Să vedem în cât timp o să-l dați pe Botea(PMP) jos, dacă mai continuă să nu voteze cu voi”, a declarat în plenul ședinței consilierul Cătălin Iordache.

În final, președintele PNL, Alexandru Dănăilă, a luat cuvântul pentru a da exemplul unui concurs, unde persoana vizată pentru a-l câștiga a fost așteptată și favorizată pentru a îndeplini criteriile necesare.

Articolul precedentDeputatul Vasile Varga: ”O pensie este un drept câștigat. S-a făcut odată o nedreptate, iar poporul a pedepsit acea guvernare. Nu se va mai întâmpla niciodată!”
Articolul următorMajoritatea din CJ Brăila rămâne neschimbată