La data de 13 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe raza municipiului, pe doi brăileni, pe numele cărora Judecătoria Brăila a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În ziua de 13 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe raza municipiului pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Brăila, pe numele căruia, Judecătoria Brăila a emis în aceeași zi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi o lună pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii l-au depistat şi pe un brăilean, în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia, Judecătoria Brăila a emis la data de 09 noiembrie 2018 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Cei doi brăileni au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Articolul precedentDSVSA Brăila nu are bani pentru plata orelor suplimentare! Medicii care s-au luptat cu virusul PPA vor primi timp liber compensator!
Articolul următor”Botu” și ”Ducu” reținuți de DIICOT pentru trafic de minori și proxenetism