DSVSA Brăila nu are bani pentru plata orelor suplimentare! Medicii care s-au luptat cu virusul PPA vor primi timp liber compensator!

 

Anunțul a fost făcut de către conducerea DSVSA Brăila, care explică că, în baza legislației actuale, personalul medical va beneficia de timp liber compensator.

”Având în vedere afirmațiile D-lui dr. Oțelea Fănel, în calitate de președinte al Colegiului Medicilor Veterinari – Filiala Brăila, referitoare la faptul că medicii veterinari oficiali, din cadrul DSVSA Brăila, pe perioada intervenției în acțiunile de lichidare a focarelor de Pestă porcină africană, nu ar fi beneficiat de plăți pentru orele suplimentare, facem următoarele precizări:

  • Toți medicii veterinari oficiali, care au prestat ore suplimentare in activitatea de lichidare a focarelor de Pestă porcină africană, beneficiază, în condițiile legii, de timp liber compensator, în bugetul DSVSA Brăila nefiind alocate fonduri la capitolul ”Cheltuieli de personal” pentru plata orelor suplimentare.

Facem precizarea că dr. Oțelea Fănel nu este angajat al DSVSA Brăila”, se arată în comunicatul transmis de DSVSA Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.