Deputat Antoneta Ioniță: ”Educația, din nou victimă a unui guvern iresponsabil”

Apropiata bătălie electorală pentru alegerile prezidențiale transformă orice decizie a actualilor guvernanți într-o mișcare de imagine, într-o bătălie de capital electoral, care adâncește și mai mult iresponsabilitatea cu care PSD-ALDE a condus România în ultimii ani.

Deputatul Antoneta Ioniță consideră că actuala rectificare bugetară, marcată de minciuni și încercarea permanentă de cosmetizare a adevărului, arată dimensiunea modului arbitrar în care cei doi parteneri înțeleg să ia decizii împotriva românilor.

”Victimă, și de această dată, este educația, acolo unde rectificarea înseamnă o diminuare cu un miliard de lei a bugetului. Numai că educația înseamnă copiii României, înseamnă viitorul tratat cu dispreț, pentru că PSD nu iubește nici educația, nici oamenii educați. PSD continuă să spere că o școală aflată în derivă înseamnă oameni mai puțin siguri pe ei, dependenți de stat și de ajutoare, ușor de manipulat și de păcălit cu tot felul de promisiuni găunoase. Guvernările PSD și-au demonstrat disprețul pe care acest partid l-a avut și îl are față de școală, față de elevi și de familiile lor, față de cadrele didactice și, mai ales, față de cum va arăta România peste 15 sau 20 de ani” spune deputatul de Brăila.

Parlamentarul brăilean crede că în realitate PSD clamează o rectificare bugetară pozitivă, dar specialiștii vorbesc despre cifre mincinoase și o realitate catastrofală. În opinia deputatului Ioniță, stoparea investițiilor publice își arată efectele asupra economiei reale și, implicit, asupra veniturilor bugetare, astfel că guvernul taie de unde apucă și de unde speră că vor avea de înfruntat mai puține revolte.

”Cu astfel de guvernare iresponsabilă și ineficientă, rămânem la coada Europei civilizate la sănătate, la educație, la indicatori economici și vom continua să asistăm neputincioși la exodul tinerilor și la scufundarea României” susține Antoneta Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.