Deputatul Florin Mircea a fost desemnat membru în comisia parlamentară de anchetă privind situația copiilor dispăruți

Camera Deputaților a adoptat o hotărâre de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă privind situația copiilor dispăruți. Din această comisie face parte și deputatul PSD de Brăila, Florin Mircea. 

Obiectivele acestei comisii de acchetă privind situația cazurilor copiilor dispăruți sunt sunt analiza cauzelor care duc la aceste dispariții, modalitățile de prevenire a acestui fenomen și analiza activităților instituțiilor abilitate în soluționarea cazurilor copiilor dispăruți. De asemenea comisia va urmări starea de fapt a mecanismelor înființate cu scopul combaterii fenomenului (Linia telefonică de urgență 116000 lansată în 2009 și ”Alertă, răpire copil” lansată în 2011). 

Comisia parlamentară este formată din 15 deputați și este condusă de un birou compus dintr-un președinte, un vicepreședinte și un secretar. Din această comisie face parte și brăileanul Florin Mircea, deputat PSD, alături de alți 6 deputați PSD, 3 deputați PNL, 2 deputați USR și câte unul de la grupurile parlamentare ale UDMR, Pro Europa și PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.