În urma sedinței Comitetului pentru Situații de Urgență din data de 10.03.2020 , în care s-a subliniat preocuparea majoră a autoritaților locale de a asigura protecția populației, pe fondul situației generate de coronavirus s-a decis masura suspendării activitații de spectacole a Teatrului “Maria Filotti”, în perioada 10 -22 martie și are ca scop evitarea răspândirii virusului.

Această perioadă poate fi prelungită în funcție de evoluția situației generate de coronavirus. Activitatea specifică de repetiții, precum și activitatea internă a instituției va vea programul normal.

”Avem încredere că publicul nostru va arăta înțelegere față de condițiile excepționale care au impus luarea acestei măsuri. Fața de evoluția situației, conducerea teatrului vă va informa asupra datei de reluare a spectacolelor către public. Spectatorii care au achiziționat bilete la aceste spectacole pot primi contravaloarea lor. Sumele pot fi recuperate de la BLT.ro, dacă au achiziționat biletele de pe platforma online, sau de la Agenția teatrală, dacă au achiziționat biletele de la casa”, a precizat managerul Teatrului Maria Filotti, Lucian Sabados.

Articolul precedentAutoritățile vor extinde, de miercuri dimineața, lista „zonelor roșii”
Articolul următorDeputatul Florin Mircea a fost desemnat membru în comisia parlamentară de anchetă privind situația copiilor dispăruți