Derby-ul Ligii a 4-a s-a încheiat nedecis

Sâmbătă, 3 noiembrie, Liga a 4-a la fotbal brăileană a programat meciurile etapei a XI-a. Cap de afiș al etapei a fost derby-ul dintre Viitorul Ianca și Victoria Traian. Cele mai bune echipe din liga a 4-a au încheiat nedecis, fără goluri. Viitorul Ianca este lider cu 28 de puncte.

Un rezultat surpriză al etapei a fost victoria obținută de FC Urleasca în meciul cu Viitorul Șuțești, cu un gol marcat în minutele de prelungiri. În derby-ul codașelor, Viitorul Însurăței a obținut prima victorie în acest campionat chiar pe terenul celor de la Dunărea Tichilești.

Rezultatele înregistrate în etapa a XI-a din Liga a 4-a:

FC Urleasca – Viitorul Șuțești 3-2 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 2 prin Ciocan. În minutele 33 și 49 Spătaru a marcat pentru gazde și echipa sa a trecut în avantaj. În minutul 80 Mâță a restabilit egalitatea, iar în minutul 90+4 Neagu a marcat golul victoriei gazdelor. La juniori A1 FC Urleasca a câștigat cu 3-1.

ACS Comunal Cazasu – Voința Vișani 2-1 (2-1). Au marcat: Sorin Techiu (1) și Viorel Banciu (25), respectiv Nazâru (23). La juniori gazdele au câștigat cu 5-0.

Dunărea Tichilești – Viitorul Însurăței 0-4 (0-1). Au marcat: Iordache (6, 90+2), Moldoveanu (59) și Viorel Gheorghe (87). La juniori oaspeții au câștigat cu 4-3.

Viitorul Ianca – Victoria Traian 0-0. Chiar dacă nu au câștigat derby-ul cu Victoria Traian, echipa din Ianca se menține la 5 puncte de locul 2 și este principala favorită la câștigarea titlului.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – Colniceanu, Stănciulescu, Zăgan, Cireașă, Stroe, Dima, Olenic, Necoară (min. 90+1 Dogărescu) – Matei (min. 66 Postolea), Cazan

Victoria Traian: Tunea – Enache (min. 62 Frumuzachi), P. Ioan, Ghețu, Orășanu, V. Baciu, Păduraru, Moroșan, Buzaru (min. 71 Tudorache), C. Roșu, G. Puia.

La juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 7-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.