Dispute în mediul online între Nechita și Chiriac! Liberalul prezice un nou candidat ”admis”!

Spiritele s-au încins asupra concursului organizat de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor.

 

De această dată, consilierul județean Ovidiu Nechita, devenit celebru pentru prezicerile candidaţilor admişi la concursurile organizate de Consiliul Judeţean Brăila, sau în deconcentrate, spune că cel care ar urma să fie declarat “admis”, în funcţia de conducere de şef serviciu în cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, este Constantin Nedelcu, cel care este detaşat în prezent pe această funcţie.

În atenţia tinerilor absolvenţi, pardon, pensionari! De această dată, are onoarea ”domnul preşedinte” al CJ Brăila să anunţe câştigătorul acestui concurs/examen/post! Dacă nu, îl voi anunţa tot eu, că doar şi cu acest post este aceeaşi poveste: mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?! P.S.: Acest post nu a fost scos la concurs timp de 12 ani! Prietenii ştiu de ce!”

Președintele Consiliului Județean nu a lăsat să treacă neobservată declarația liberalului și s-a grăbit să-i răspună, în același mod, pe Facebook.

Mă adresez cetățenilor care au văzut postarea stimabilului meu coleg, consilier județean Ovidiu Nechita, întrucât ei merită un răspuns:

Stimați cetățeni, nu-l cunosc personal pe candidatul de la pozitia nr. 3 la funcția de șef serviciu la Direcția Județeană de Evidența a Persoanelor Brăila și nu cunosc niciun candidat la această funcție. Domnul Nechita scrie că de 12 ani acest post nu a fost scos la concurs. Bun. De ce nu l-a scos dânsul la concurs, atunci când a fost vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Brăila? Dacă dl Nechita este de acord, îl aștept mâine la biroul meu, pentru a-l desemna observator la acest concurs.

Totodată, îl rog pe domnul consilier județean, să-mi transmită și mie numărul de telefon al vrăjitoarei de la care învață tainele “meseriei” de ghicit în bobi sau cafea, mă interesează să aflu și eu numerele la 6/49”, a postat președintele Consiliului Județean Brăila.

În trecut, Nechita a fost cel care l-a desemnat pe Adrian Rîndunică, ca fiind câștigător al concursului pentru postul de director la Casa Județeană de Pensii. În ciuda acestui fapt nimeni nu a reclamat corectitudinea examenului sau faptul că fostul director, Sorin Enache, s-a retras pur și simplu din fruntea instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.