Doi brăileni depistați de polițiști cu 680 de litri de motorină cumpărată ”la negru”

Doi brăileni depistați de polițiști cu 680 de litri de motorină cumpărată ”la negru”
Doi brăileni depistați de polițiști cu 680 de litri de motorină cumpărată ”la negru”

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj mixt, format din poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Pogoanele şi un jandarm, a oprit pe raza județului Buzău o autoutilitară înmatriculată în Brăila, la volanul căreia se afla un șofer brăilean în vârstă de 37 de ani.

Echipajul de poliție a verificat interiorului autovehiculului și au constatat că șoferul transporta aproximativ 680 de litri de motorină.

Întrucât nu a reușit să furnizeze date precise în legătură cu proveniența încărcăturii, şoferul şi un alt brăilean, în vârstă de 32 de ani, care îl însoțea, au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Din cercetările efectuate de către polițişti a reieșit că cei doi brăileni s-ar fi înțeles în prealabil cu un angajat al unei societăţi comerciale de pe raza comunei Cilibia, în vârstă de 49 de ani, pentru achiziționarea unei cantități de combustibil. Ajunși la locul de stabilit, cei doi brăileni s-au întâlnit cu persoana în cauză, căreia i-au achitat suma de 1800 de lei, în schimbul a 680 de litri de motorină.

Prejudiciul, estimat la suma de 4000 de lei, a fost recuperat şi predat reprezentantului unităţii păgubite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pogoanele sub coordonarea procurorului de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.