În urma accidentului care a avut loc, luni seara, la o trecere la nivel peste calea ferată de pe DN 2, în localitatea Bâlhacu, județul Buzău, unde microbuzul a fost lovit de trenul IR 1579 București Nord – Galați, au murit pe loc trei persoane, o femeie de 68 de ani din Galați și doi bărbați de 24 și 36 de ani din Vrancea. Alți 13 pasageri din microbuz au fost răniți, doi dintre ei fiind din municipiul Brăila, în vârstă de 18, respectiv 23 ani. Ambii au fost transportați la UPU Buzău și au fost internați. 

Alte trei victime erau în stare critică: șoferul microbuzului, internat la Terapie Intensivă, o femeie aflată în aceeași secție, cu multiple leziuni, și o altă persoană, care a fost transferată la Neurochirugie la Ploiești. Marți dimineață, femeia aflată în stare critică la ATI Buzău, care avea 24 de ani și era din Galați, a murit.

Celelalte 10 victime au multiple traumatisme toracice, craniene și de membre și urmează ca în cursul zilei să fie transferate în secții, în funcție de leziunile pe care le au.

Victimele veneau din Germania și fuseseră preluate de microbuz de la Oradea pentru a fi duse acasă, în localități din județele Galați, Vrancea și Brăila.

În momentul accidentului, barierele erau coborâte, iar semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune.

Articolul precedentUrmărire ca în filme, amenințări și distrugere! Dragoste cu năbădăi în Cuza Vodă!
Articolul următorAutorii furtului celor 500.000 lei au fost reținuți