La data de 14 aprilie, poliţiştii l-au identificat pe raza localității     Cuza-Vodă, pe un tânăr care, în timp ce conducea autoturismul având permisul suspendat, ar fi amenințat-o în trafic pe prietena sa și i-ar fi spart geamul vehiculului

 

La data de 14 aprilie, la ora 21:36, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Comunal Berteștii de Jos au fost sesizați, prin apel 112, de către un brăilean cu privire la faptul că fiica sa este amenințată în trafic, pe DJ 211A.

Pe raza localității Cuza-Vodă, polițiștii au identificat două autoturisme oprite pe partea dreaptă a părții carosabile, unul dintre acestea având geamul de la portiera stângă spart, și pe șoferii acestora, doi tineri cu vârste de 22 și 25 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul, în vârstă de 25 de ani, ar fi urmărit-o cu mașina pe șoferița de 22 de ani, ce era însoțită de mama sa, și i-ar fi cerut să opreasca autoturismul pentru a discuta. După ce au oprit vehiculele, acesta ar fi lovit geamul portierei cu pumnul și l-ar fi spart.

Polițiștii au constatat, în urma verificărilor efectuate, că tânărul are și permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, amenințare și distrugere.

 

Articolul precedentTrei morți și 13 răniți în urma unui accident în care un microbuz care venea spre Brăila a fost lovit de tren
Articolul următorDoi brăileni printre pasagerii microbuzului lovit aseară de tren