La data de 27 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat, pe raza municipiului, pe un brăilean care avea în autoturism mai multe obiecte periculoase.

Miercuri, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat pe strada Şcolilor, la intersecţie cu strada Mihai Bravu, un vehicul care era parcat neregulamentar.

Poliţiştii l-au identificat pe șoferul în cauză, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma efectuării controlului mașinii, poliţiştii au găsit două cuţite tip briceag, dintre care unul în lungime totală de 22,5 cm și lama de 10cm, iar celălalt în lungime totală de 18 cm și lama de 8 cm.

Brăileanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 280 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Articolul precedentUn tânăr a fost surprins la volan deși avea permisul suspendat!
Articolul următorMeci amical de fotbal între juniorii Daciei Unirea Brăila și o echipă a Centrului de Detenție Brăila-Tichilești