Dragomir a explicat semnificația distincțiilor primite de Brăila la Gala Asociației Municipiilor din România

Primarul Marian Dragomir a declarat astăzi că Premiul de Excelență în susținerea antreprenoriatului românesc și titlul ”Brăila – Capitală a antreprenoriatului românesc” obținute luni de Primăria Brăila la Gala de Excelență organizată de Asociația Municipiilor din România nu au legătură cu apartenența politică la o formațiune sau alta.

Dragomir a precizat că Asociația Municipiilor din România, unde el deține funcția de secretar, care a organizat Gala în cadrul căreia s-au decernat mai multe premii, are în conducere primari din toate formațiunile politice.

Această Asociație a Municipiilor din Romania este condusă de domnul Robert Negoiță, în calitate de președinte, iar președinte executiv este domnul Ilie Bolojan, de la PNL. Funcțiile sunt împărțite pe toate partidele politice în cadrul acestei asociații și nu este nicidecum condusă de reprezentanți ai unui partid. Gala a fost organizată sub patronajul președintelui României, care a și participat la Adunarea Generală din acea zi, iar jurizarea a fost stabilită de Consiliul Rectorilor din România”, a spus edilul Brăilei.

Primarul Marian Dragomir a afirmat că  a mai afirmat că Premiul de Excelență în susținerea antreprenoriatului reprezintă o recunoaștere a unor acțiuni desfășurate până acum de către Primăria Brăila, iar titlul ”Brăila – Capitală a antreprenoriatului românesc” este unul onorific, care se referă la acțiunile ce vor fi desfășurate în următorul an de către administrația locală, în colaborare cu organizațiile patronale și sindicate, pentru dezvoltarea antreprenoriatului la nivel local.

Declararea municipiului Brăila drept Capitală a antreprenoriatului este o altă discuție și va fi o oportunitate pe care municipiul o va folosi, alături de toți partenerii economici. Vom solicita o susținere a Camerei de Comerț, dar și a altor entități, precum patronate și sindicate, ca pe parcursul anului viitor să organizăm în municipiu sau să participăm la diverse manifestări organizate la nivel național, pentru a promova oportunitățile pe care Brăila le oferă oamenilor de afaceri, pentru a-i atrage aici” a precizat Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.