Primarul susține că finanțatorii nu se fac vinovați de performanțele echipelor

 

În urma diverselor comentarii și acuzații aduse de internauți pe rețelele de socializare, primarul Marian Dragomir a atras atenția în cadrul unei coferințe de presă asupra faptului că finanțatorii nu pot fi trași la răspundere pentru performanțele echipelor.

Mai mult, edilul a precizat că relația dintre administrație și culburile private din sport este bună doar dacă se vorbește de finanțarea acestora.

Ei sunt parteneri când accesează bani, dar în declarații nu mai sunt. Noi suntem parteneri numai când finanțăm dar la declarații ulterioare nu mai suntem, deoarece, atunci când echipa are rezultate toată lumea este fericită. Atunci când echipele nu mai au rezultate se caută vinovați. Noi, finanțatorii nu suntem vinovați, deoarece noi dăm banii, dar nu ne implicăm în selectarea jucătorilor, a antrenorilor și nici nu stabilim echpa care intră pe teren. Noi suntem doar finanțatori și nicidecum cei care fac managementul cluburilor respective.(…) Nu putem să mergem la nesfârșit cu astfel de sume. Pe lângă finanțarea de la Primărie trebuie să existe într-un procent cel puțin egal și o finanțare privată”, a declarat edilul.

Pe de altă parte, Dragomir a recunoscut că legislația actuală nu facilitează în niciun fel susținerea din mediul privat a cluburilor sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.