Dragomir îl vrea pe Dănăilă contracandidat la locale!

 

Întrebat de cursa internă din PNL și de faptul că liberalii au deja doi posibili candidați la fotoliul de primar, Marian Dragomir i-a lansat provocarea acestei misiuni dificile președintelui PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

Actualul primar spune că decizia lui Dănăilă de a candida ar fi un gest de ”reală asumare”, în condițiile în care liberalul este mereu vocal în ceea ce privește măsurile administrative luate de actuala guvernare locală.

Nu vreau să comentez în ceea ce privește desmnarea candidaților altor partide la Primăria Municipiului Brăila, adică contracandidații mei, dar totuși, având în vedere faptul că domnul Dănăilă a fost șase ani, sau șapte ani, viceprimar al municipiului Brăila și încă mai pătimim de pe urma lucrurilor pe care dânsul nu le-a făcut, sau nu a reușit să le închidă, eu consider că că ar fi fost un semn real de asumare a unei candidaturi puternice, dacă domnul Dănăilă, președinte al Partidului Național Liberal, ar fi candidat la această funcție de primar al municipiului Brăila.

Dânsul critică foarte mult, dar fuge de această candidatură. Cred că, dacă avea curaj candida la Primăria Municipiului Brăila. În schimb, am fi ajuns la situația în care, probabil așa cum în mandatul meu veneau diverse adrese de la bănci, dacă mai are conturi pe la Primărie, nu cumva să amaneteze și bugetul Primăriei pe la bănci. Știu că au fost foarte multe spețe și cazuri dovedite, în situația dânsului, privind sumele pe care le-a luat ca și titlu de credit și pe care nu le-a mai achitat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Întrebat dacă în spatele acestei provocări stă și faptul că cei doi tineri contracandidați, Adrian Tabarac și Mihai Pascale, nu au un trecut politic care să fie ușor de atacat, cum ar fi în cazul lui Alexandru Dănăilă, primarul a zâmbit, fără să mai ofere și alte declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.