Dragomir: ”Independenței va fi cel mai frumos bulevard din Brăila!”. Primarul are planuri mari în infrastructură!

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, le-a atras atenția colegilor de la centru să mai lase legile justiției și să vorbească mai mult despre realizările cu care ar trebui partidul să se mândrescă

Nu este pentru prima dată când administrația locală brăileană condamnă deciziile de la centru, din simplul fapt că toate realizările din Brăila, mai devreme sau mai târziu, sunt umbrite de probleme centrale.

Primarul Dragomir a vorbit în cadrul alegerilor județene a PSD Brăila despre proicetele care se vor desfășura în această primăvară.

Cea mai bună veste vine de săptămâna viitoare pentru locuitorii din Vidin, Brăilița, Pisc și Progresul, pentru că încep lucrările și la străzile lor. Cu siguranță, nu o să permitem să vină unii să ne taie finanțarea acolo”, a declarat primarul

 

 

 

Cea de-a doua fabrică care se deschide la Brăila

 

Marian Dragomir a vorbit în cadrul ședinței despre investitorii care vor veni în Brăila. Peste 200 de locuri de muncă vor fi asigurate de noua fabrică din cartierul Chercea.

Poate ar trebui să vorbim mai mult despre atragerea de investiții, dar am să vă spun doar atât, la sfârșitul lunii mai, fabrica pe care am atras-o la Brăila, undeva într-un fost centru comercial(n.r fostul mall Armonia) se va deschide în mod oficial. Astfel, câteva sute de brăileni vor avea un loc de muncă acolo. Și aceasta este realizarea noastră și despre astfel de realizări trebuie să vorbim peste tot în țară”, a declarat edilul.

Liting Universal Group, producător chinez de aparate de iluminat, cu sediul în Shanghai, care a primit de la statul român un ajutor de 1,3 milioane de euro pentru fabrica pe care o va deschide în Brăila, în fostul centru comercial Armonia, a început să recruteze angajați, pregătind pentru acest an circa 200 de contracte de muncă, schema de personal urmând să fie suplimentată ulterior la 600 de angajați.

 

Bulevardul Independenței, modernizat pe fonduri europene

 

Vom propune și depune proiectul, până la sfârșitul lunii pentru Bulevardul Independenței, care va fi cel mai frumos bulevard din municipiul Brăila, și pentru Grigore Alexandrescu, cu Parcul Monument, ambele cu piste pentru biciclete”, a declarat Marian Dragomir.

Primarul spune că acesta va deveni cel mai frumos bulevard din Brăila, dat fiind faptul că modernizarea va consta și în refacerea spațiului pietonal, loc de promenadă pentru brăileni, în sezonul estival.

1 COMENTARIU

  1. Ia uite ma, „saracii” chinezi au nevoie de ajutor si s-a gasit cine sa-i ajute…taman statul roman! N-are ce face cu banii, statul roman…cel care pretinde mereu ca nu-s bani pentru mai nimic …dar pt ajutorul altor tari se gasesc, ca na, interesele sunt mari … Offfff Doamneeee…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.