Dunărea II Brăila câștigă la două goluri cu CNOT Iași și își consolidează locul 4 în seria A din Divizia A

Dunărea Brăila a bifat duminică dimineața a patra victorie în acest campionat al Diviziei A. Fetele pregătite de Cristian Preda și Eugen Jelesneac s-au impus a doua oară în acest campionat în fața celor de la CNOT Iași cu scorul de 30-28 (16-16).

Meciul a fost unul echilibrat, în care fetele de la Dunărea Brăila au reușit la jumătatea reprizei a doua să se desprindă la 4 goluri. Finalul a fost însă unul cu emoții. Echipa ieșeană a reușit să se apropie la un singur gol, dar fetele pregătite de Preda și Jelesneac au gestionat bine finalul de meci. Nicoleta Popa a ratat o aruncare de la 7 metri la scorul de 29-28, dar tot ea a recuperat mingea i a marcat golul care avea să aducă liniștea în tabăra Brăilei.

O evoluție remarcabilă a avut în acest meci Alexandra Oprea, autoare a șase goluri, jucătoare care crește de la meci la meci. Deși înscrisă pe foaia de joc, Iasmina Ichim nu a putut juca nici în acest meci, fiind nerefăcută după accidentarea din meciul junioarelor 1 de la LPS Brăila cu LPS Vaslui de săptămâna trecută.

Pentru HC Dunărea Divizia A au marcat: Nicoleta Popa -6 goluri, Alexandra Vrabie -6, Alexandra Oprea -6, Diana Gașpar -5, Mirabela Coteț -4, Delia Luca -2 și Iulia Sava -1. Au mai jucat: Ana Maria Micu și Ana Elena Caraman – portari, Natalia Teodor.

Pentru ACS UAIC CNOT Iași au marcat: Alexandra Lupu -9 goluri, Alexandra Stratulat -6, Marina Nica -4, Elena Văduva -4, Bianca Dumitriu -3, Ștefana Dorneanu -2.

HC Dunărea Divizia A și-a consolidat poziția a 4-a în clasamentul seriei A, cu 13 puncte. În etapa a 15-a echipa brăileană va juca în deplasare cu AHCM Slobozia, lidera clasamentului și principala favorită la câștigarea seriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.