După o primă repriză foarte bună, HC Dunărea a pierdut la Cisnădie la 6 goluri diferență

După o primă repriză foarte bună, HC Dunărea a pierdut la Cisnădie la 6 goluri diferență
După o primă repriză foarte bună, HC Dunărea a pierdut la Cisnădie la 6 goluri diferență

HC Dunărea Brăila a plecat la Cisnădie cu gândul d a repeta evoluția din meciul tur când au obținut prima victorie în campionat. După cum început meciul se părea că istoria s-ar putea repeta. O victorie a echipei lui Aurelian Roșca ar fi adus echipa din Brăila mai aproape de evitarea barajului.

În prima repriză Gabriela Dobre a avut o evoluție excelentă în poartă și a parat 5 aruncări de la 7 metri ale gazdelor, dar în partea a doua poarta nu a mai avut aceeași prestație și a primit 20 de goluri. La final Măgura Cisnădie s-a impus cu 28-22 (8-10).

Dunărea Brăila a condua pe tot parcursul primei reprize, având și trei goluri avans de câteva ori. Chiar dacă gazdele s-au apropiat l un gol în ultima parte a reprizei I, după primele 30 de minute HC Dunărea conducea cu 10-8.

După pauză Măgura Cisnădie a marcat primul gol prin Da Silva și în minutul 36 au reușit să egaleze la 11. În minutul 40 echipa gazdă a trecut prima dată la conducere, când Apetrei a marcat pentru 14-13. După o suită de ratări la ambele porți, Axinte a egalat, dar Ada Moldovan a marcat de două ori la rând și echipa din Cisnădie avea două goluri avans la jumătatea reprizei secunde. Diferența de 1-2 goluri s-a menținut până în minutul 53, când Țiplea a marcat pentru 23-20, iar apoi Moldovan a mărit diferența la 4 goluri. Brăila a redus din handicap după două ratări de la 7 metri ale lui Czeczi și Preda, dar în minutul 58 Moldovan a mărit diferența la 5 goluri, scor 26-21. Dunărea a mai marcat o dată prin Czeczi, apoi Araujo și Apetrei au înscris ultimele două goluri ale meciului intercalate de o nouă ratare de la 7 metri a Dianei Axinte.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Diana Axinte – 5 goluri, Alina Czeczi -5 (2 de la 7 m), Nicoleta Tudor -3, Elena Dache -3, Ana Maria Berescu -2, Nicoleta Safta -2, Cătălina Preda -1 (1 de la 7 m), Cristina Gheorghe -1.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Araujo -8 (6 de la 7 m), Moldovan -7, Țiplea – 6 (1 de la 7 m), Apetrei -4, Da Silva -3.

După 22 de etape HC Dunărea Brăila ocupă locul 11 cu 20 de puncte, la trei puncte în spatele celor de la CSM Slatina și Gloria Buzău și la 5 puncte de Minaur Baia Mare. În etapa următoare, joi, 25 aprilie, HC Dunărea va primi vizita celor de la U Cluj, echipă clasată pe locul 12 cu 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.