Eliminată la simplu, Georgia Crăciun joacă la dublu pe tabloul principal de la turneul ITF de la Cairo

Georgia Crăciun a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului ITF de la Cairo, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. După o victorie în trei seturi în primul tur al calificărilor, Georgia Crăciun a pierdut în turul doi al calificărilor în fața franțuzoaicei Alice Rame. 

Primul set a fost echilibrat, franțuzoaica făcând primul break. De la scorul de 3-1 Crăciun a câștigat 3 ghemuri la rând și a preluat conducerea, după care a fost rândul jucătoarei din Franța să preia conducerea, dar românca a dus setul în tie-break. Aici însă Rame a câștigat primele 5 mingii și a reușit să închidă ghemul la scorul de 7-3.

În setul 2, Rame a condus cu 3-0, după care Crăciun a câștigat două ghemuri la rând și părea că poate să revină în meci, dar de la 2-3 jucătoarea din Franța a câșigat tot și a închieat setul cu 6-2.

Georgia Crăciun va continua să joace la Cairo, în proba de dublu. Ea face perehe cu Tessah Andrianja Fitrimo din Franța, alături de care va juca în primul tur contra perechii Magali Kempen din Belgia/Sandra Samir din Egipt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.