Ce școli din județul Brăila mai au WC-urile în curte

Inspectorul școlar general Viorel Botea a făcut astăzi publice care sunt școlile din județul Brăila care dețin grupuri sanitare cu utilități în exteriorul corpului de clădire al unității școlare, dar și care sunt cele care au grupuri sanitare fără utilități.

Conform informațiilor furnizate de Viorel Botea în rețeaua școlară din județul Brăila sunt 11 unități de învățământ care au grupurile sanitare exterioare, cu utilități (apă curentă/canalizare/fosă septică). De asemenea, alte 6 unități școlare au grupuri sanitare exterioare fără utilități (fără apă curentă/ canalizare/ fosă septică – tip toalete uscate).

Astfel, în prima categorie sunt incluse 3 școli din municipiul Brăila: Nikos Kazantzakis, Nedelcu Chercea din Brăila, cu două corpuri de clădire, și Colegiul Economic ion Ghica – la un corp de clădire. De asemenea, în aceaeși situație sunt și școlile din: Chiscani, Vișani, Frecăței, Făurei -sat, Horia, Șuțești – 3 bucăți, Baldovinești și Grădinița din satul Ibrianu. Toate aceste școli au și grupuri sanitare și la interior.

Din a doua categorie fac parte: Școala gimnazială Ciocile – corp 2, Școala primară Chichinețu, structură a școlii din Ciocile, Școala gimnazială Drogu, structură a școlii din Galbenu, Școala gimnazială Victoria, Școala primară Colțea și Grădinița cu program Normal Colțea, ambele structură a Școlii din Roșiori.

Toate acestea se află în diverse stadii de proiectare, iar inspectorul școlar Viorel Botea a spus că până la finalul acestui an ar trebui să nu mai există școli cu grupuri sanitare în exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.