În weekend polițiștii brăileni au lăsat 39 de șoferi fără permis de conducere

Polițiștii brăileni au intervenit, în perioada 07 – 09 februarie a.c., la peste 100 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 39 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

 

În perioada 07 – 09 februarie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 20 de acțiuni și s-a intervenit la 105 evenimente, dintre care 74 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

Totodată, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate şi Poliţiei Oraşului Ianca au acţionat în şcoli pentru menţinerea siguranţei în unităţile de învăţământ şi în proximitatea acestora.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 453 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 210.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.