Emilia Meiroșu l-a sunat pe Dragomir să îl felicite pentru titlul câștigat!

 

Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Asociaţia Municipiilor din România (AMR) au desemnat Brăila, în cadrul Galei AMR, drept primul municipiu care va deţine titlul de “Capitala antreprenoriatului românesc 2019”, pentru o perioadă de 1 an.

Deputatul ProRomânia, Emilia Meiroșu, l-a sunat și l-a felicitat pe fostul coleg de partid, Marian Dragomir.

Brăila totuși are un șomaj de sub 1%, la ora actuală. Datele statistice asta spun. Sub 1% șomaj, pe municipiu. Cred că este un lucru bun și din perspectiva în care, intrând în acest dialog, cu acești oameni, primind și acest titlu, poți primi un tip de deschidere și poți să atragi niște firme, care să fie interesate să investească în municipiul Brăila. L-am sunat și l-am felicitat pe domnul primar”, a declarat deputatul Emilia Meiroșu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Iniţiativa a vizat o competiţie între municipiile din România care au o viziune antreprenorială de excepţie, indiferent de dimensiunea şi prosperitatea acestora, Brăila, din cei 8 aplicanţi, dispunând de planul de acţiune cel mai performant şi orientat spre viitor, apreciază documentul.

Municipiul Brăila s-a remarcat printr-un număr ridicat de initiative menite să sprijine mediul de afaceri şi calitatea parteneriatului public-privat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.