Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Mun. Brăila vor găzdui în data de 21 martie 2023, începând cu ora 1430, un eveniment cultural educativ dedicat  Zilei Internaționale a Poeziei.

La aceasta manifestare vor  participa două generații diferite, respectiv seniorii, membri ai Uniunii Județene Solidaritatea Pensionarilor din Brăila și ai Proiectului cultural Poezie la vârsta a III-a, coordonator Viorica Novac și elevii clasei a II-a C a Școlii gimnaziale Ion Creangă Brăila, coordonator prof. Suzana Purice, ce vor aduce un omagiu literaturii, în general si poeziei in special,  prin  momentele artistice, cu o deosebită încărcare emoțională,  încurajând legăturile interumane și schimbul de idei, într-o lume a frumosului a inspirației și  a poeziei.

Evenimentul cultural dedicat Zilei Internaționale a poeziei din data de 21 martie 2023 se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentProgramarea online pentru pașapoarte se va putea face chiar pentru ziua respectivă
Articolul următorLudovic Orban, acțiune de plantare arbori în comuna Râmnicelul din județul Brăila