Expoziție de păpuși la mall: ”Și… totul e poveste”

 

Teatrul de Păpuși Brăila vine în întâmpinarea evenimentelor prilejuite de aniversarea Centenarului Marii Uniri cu o expoziție de păpuși, în scopul de a pune la dispoziția celor interesați informații despre istoria Teatrului de Păpuși din Brăila, dar și a poveștilor nemuritoare pentru copii care au fost interpretate pe scena teatrului.

Expoziția are loc la Brăila Mall în perioada 22 – 31 octombrie 2018 și permite copiilor, părinților dar și bunicilor, care au fost și ei cândva copii, să revadă unele păpuși, care altădată i-au bucurat și le-au încântat copilăria.

”Aceste minunate păpuși au  fost concepute și construite, cu măiestrie artistică, până la momentul în care apar în poveste, de către: scenografi, sculptori, butafori, tâmplari și pictori. Păpușile au fost păstrate și conservate în bune condiții, fiind o dovadă vie a faptului că poveștile au existat, există și vor dăinui peste ani. Aceste păpuși au prins și prind viață în continuare datorită mânuiri cu pricepere, talent, dăruire și dragoste pentru această artă unică, de către actorii mânuitori ai Teatrului de Păpuși Brăila”, a declarat Daniela Mihovici, managerul Teatrului de Păpuși Cărăbuș, din Brăila.

Copiii, care își doresc să afle tainele mânuirii, sunt așteptați în data de 27 octombrie 2018, ora 1700, la atelierul de mânuire păpuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.