Expoziție de tablouri realizate în tehnica quilling cu tema ”culorile pădurii”

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”
Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”

Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Liceul Pedagogic ”D.P. Perpessicius”, Brăila organizează în perioada 5 – 12 iunie 2019 expoziția de tablouri realizate în tehnica quilling cu tema ”culorile pădurii”.

Lucrările expuse au fost realizate de elevele: Dumbravă Georgiana, Enache Roberta, Meiroșu Georgiana Sâmpetru Roxana, Zabulic Diana coordonate de eleva Lidia Popa, clasa a XI-a A și profesorii Mirela Iordache, Manuela Bertescu, Mariana Tudose și Daniela Urse.

Quillingul pentru mine este o artă plăcută prin care îmi exprim gustul pentru frumos, imaginația și creativitatea”, a spus eleva Lidia Popa. Activitatea face parte din proiectul național ”Antreprenori salvați pădurea!”, cuprins în CAERI Anexa nr.9 la OMEN nr. 3016/09.01.2019, domeniul ecologie și protecția mediului.  ”Prin această expoziție am dorit să le cultivăm elevilor dorința de a trăi într-un mediu curat și să-i implicăm în activități constructive și plăcute. Atât expoziția cât și proiectul au la bază educația pentru o viață prietenoasă cu resursele de mediu”, a spus profesor Mirela Iordache.

În anul școlar 2018 – 2019 Lidia Popa a realizat lucrări în tehnica quilling împreună cu elevii pe care i-a coordonat și în cadrul altor proiecte educaționale: proiectul eTwinning ”Social Media” desfășurat în parteneriat cu școala Bascakmak Ortaokulu, Erzurum din Turcia și proiectul european ”Justice has no gender” inițiat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, București. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.