Firea închide de mâine Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunțat că, de miercuri, relațiile cu publicul la Primăria Municipiului București vor fi întrerupte cel puțin până pe 22 martie!

Primarul general a declarat, marți seara, la un post TV, că miercuri va avea loc o ședință de Consiliu General pentru a face o rectificare bugetară pentru dotarea spitalelor cu mai multe aparate necesare în tratarea cazurilor de coronavirus.

”De mâine dimineață, nu se mai lucrează la Primăria Capitalei. Se va face o dezinfectare, nu mai lucrăm cu publicul până pe 22 martie, deocamdată. Avem ședință de Consiliu General, mâine, ca să face o rectificare bugetară, de 7 milioane de lei, pentru că sunt necesari acești bani pentru spitale, pentru achiziția unor aparate, pentru kit-uri. Ședința va fi ținută în altă sală, în altă clădire”, a declarat Gabriela Firea.

Primăria Capitalei anunță că vrea să aloce un milion de euro pentru achiziția de aparatură medicală, costume de protecție și alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanță, DSP și IGSU, în contextul răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Citește mai multe pe Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.