La data de 25 februarie, poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni pe raza municipiului

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate legitimate 24 de persoane, oprite în trafic şi verificate 12 autovehicule.

Cu această ocazie, la ora 09:40, polițiștii l-au depistat în trafic, pe strada Fraceză, pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Galați, în timp ce oferea spre vânzare pește din specia crap, direct din portbagajul unui autoturism, în alte locuri decât cele autorizate.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.200 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Ca măsură complementară, polițiștii au confiscat cantitatea de aproximativ 59 de kg de pește, aceasta fiind  predată unei societăți de profil, pe bază de proces-verbal, în vederea valorificării.

 

Articolul precedentPrimarul s-a săturat de cabluri și afișe pe străzile din Brăila!
Articolul următorBăut la volan pe o strada din comuna Mărașu